Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Henrik Højbjerg
Indehaver – Aut. VVS-Installatør

Energiforbedringer – Spar penge og energi

Energiforbedringer kan være en rigtig god investering, da du har mulighed for at få tilskud – eksempelvis i forbindelse med udskiftning af oliefyr eller i forbindelse med installation af varmepumpe.

Højbjergs Smedie har stor erfaring indenfor energiforbedringer og har et omfattende kendskab til netop dette felt og kan løse opgaver både for privatpersoner, virksomheder, landbrug, institutioner og foreninger.

Professionel rådgivning om energioptimering

Hvis du går rundt og overvejer at få lavet energiforbedringer, er det vigtigt, at du overvejer at søge professionel rådgivning hos erfarne og kompetente fagfolk. Vi er gerne behjælpelige med at yde rådgivning i forbindelse med, at der skal laves energiforbedringer. Vi rådgiver om alt lige fra valg af varmepumpe eller pillefyr til ansøgning om tilskud.

Du kan med andre ord roligt regne med, at Højbjergs Smedie er et godt kort at have på hånden, når der skal laveres energiforbedringer hos netop dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Energiforbedringer til landbrug

Indenfor landbrug kan der være rigtig mange penge at spare ved at lave energiforbedringer, og her kan du med stor fordel vælge at rådføre dig med en fagmand. Højbjerg Smedie hjælper gerne til med at lave energiforbedringer til landbruget, hvor vi har stor erfaring og kan yde professionel rådgivning, så du får den bedste løsning.

Vi beskæftiger os desuden også med servicering af produktionsanlæg, hvilket vi besidder stor erfaring indenfor.

Ønsker du at høre mere, er du altid meget velkommen til at give os et kald på 77 33 35 55.

Vi glæder os til at høre fra dig og til at hjælpe dig med energioptimering.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Kontakt os i dag

Højbjergs Smedie er lette at komme i kontakt med. Du er altid meget velkommen til at kontakte os på 77 33 35 55 eller 40 56 91 10, hvis du ønsker at få et tilbud, eller hvis du har spørgsmål omkring en given arbejdsopgave. Vi ser meget frem til at høre fra dig og til at løse netop din opgave.

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 77 33 35 55
  mail@hsmed.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon