Teknikrum med rør erhverv

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Henrik Højbjerg
Indehaver – Aut. VVS-Installatør

Landbrug & industri

Hos Højbjergs Smedie & VVS mangler vi en eller flere loyale og arbejdsom medarbejdere. Vi er et seriøsts team som har et uformelt arbejdsmiljø.

Vi er beliggende i Brønderslev med 8 ansatte. Vores placering midt i Vendsyssel, gør at vi dækker et stort geografisk område, hvorfor vi også stiller firmabil til rådighed.

Vi søger folk med erfaring / interesse for at arbejde med varmepumper. Du skal arbejde selvstændig og løsningsorienteret i løbet af dagen, og altid være parat til nye udfordringer. Der vil på visse tider kunne forekomme rejsearbejde.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Kontakt os i dag

Højbjergs Smedie er lette at komme i kontakt med. Du er altid meget velkommen til at kontakte os på 77 33 35 55 eller 40 56 91 10, hvis du ønsker at få et tilbud, eller hvis du har spørgsmål omkring en given arbejdsopgave. Vi ser meget frem til at høre fra dig og til at løse netop din opgave.

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 77 33 35 55
  mail@hsmed.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon