Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Henrik Højbjerg
Indehaver – Aut. VVS-Installatør

VVS-Arbejde

Uanset hvilken type af VVS-arbejde du ønsker at få udført, kan vi hos Højbjergs Smedie give dig en hånd med arbejdet. Vi løser alle tænkelige opgaver indenfor VVS-arbejde, og vi kan både hjælpe til i forbindelse med nybyggerier samt i forbindelse med renoveringer. Vores værksted ligger i Dybvad og Brønderslev.

Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

En bred vifte af arbejdsopgaver indenfor VVS udføres

Vi løser både store og små opgaver indenfor VVS-faget for private, virksomheder, institutioner og foreninger. Vores arbejdsområder spændt bredt, og vi kan hjælpe dig med alt lige fra udskiftning af pakker i vandhaner til reparation eller udsætning af brusenicher. Med andre ord kan vi klare alle former for VVS-arbejde for dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe vandhane og bruser - Unidrain afløb - Duravit håndvask designet af Phillipe Starck - Grohe douchetoilet

Omhyggelighed og kvalitet

Når du skal have udført VVS-arbejde, er det naturligvis altid vigtigt, at kvaliteten af det udførte arbejde er i orden. Du kan hos Højbjergs Smedie altid være sikker på, at du vil få et godt resultat, da vi vægter kvalitet og omhyggelighed højt i vores arbejde, hvilket altid sikrer dig et glimrende resultat. Uanset om du står overfor et nybyggeri, eller du ønsker hjælp til renovering, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi kan fanges på telefon 77 33 35 55 eller på mailadressen mail@hsmed.dk.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Kontakt os i dag

Højbjergs Smedie er lette at komme i kontakt med. Du er altid meget velkommen til at kontakte os på 77 33 35 55 eller 40 56 91 10, hvis du ønsker at få et tilbud, eller hvis du har spørgsmål omkring en given arbejdsopgave. Vi ser meget frem til at høre fra dig og til at løse netop din opgave.

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 77 33 35 55
  mail@hsmed.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon